...a s posledním vydechnutím
...a s posledním vydechnutím
ruce k tělu položím
snad jsem se vám neznechutil
smrt však přišla včas,já vím
Zatlačte mi oči jemně
zastavte však příval smutku
mluvte jen bez úcty ke mně
...vždyť...
...těžko je žít bez předsudků
Spusťte už tu litanii!!!
Ať hřmí hromy,blesky!!!
Mně už je to vcelku jedno...
...mějte se tu hezky...
Přečteno 379x
Tipy 8
Poslední tipující: 4LJFilip, Gamy, drsnosrstej kokršpaněl, ilona, Dedillope, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)