V náručí kouzelníka
když stěny svlékaly se z pestrobarevných tapet
do noční nahoty
a palisády milenců bortily se
za zvuku mlaskajících klíčových dírek
pánů domu
usínala v náručí kouzelníka
co voněl po odkvetlých tulipánech
v rukou sílu sochaře mramorových bust
a v kapse pár balíčku falešných karet
usnula v náručí kouzelníka
jenž nad ránem zmizel
se stíny černých borovic
zapomněla
ačkoliv jeho rty
ji stále pálily
na prochladlé kůži
Přečteno 404x
Tipy 33
Poslední tipující: CHoKoLaTeKiss, Koskenkorva, zenge, ilona, zelená víla, Jan Hrábě, hašlerka, dream in emptiness, symphonicsoul, Koza, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)