Hnusná bolest
Anotace: .. fuj, už, aby mě to přešlo ...
Nesnáším ten pocit, když mám strach
Přestože je našeho bytí součástí
Bojím se, Lásko, že dostanu od osudu šach
A díru po Tobě zalepím si náplastí
Bojím se, že zapomenu, jak voní Tvůj úsměv
Když jsi blízko téměř na dotek
Bolí mě všechno a je mi tak hnusně
Že nevím, jestli to nechat být nebo mám mít vztek
Bolí mě prázdno, které cítím, když Tě nemám
Bolí mě oči, když Tě nikde nevidím
Bolí mě hlas, když Tě šeptem volám
Bolí mě bolest...
Časem to možná rozchodím...
Přečteno 391x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, Pevya, divoska_jaja, jita.1965, Romana Šamanka Ladyloba, Jiří I.Zahradník, Agniezka, Mbonita, Beepat, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)