Anotace: ..moc lidí mé básně ani nepřečte.. (je to "malým" jménem?) ae snad těm, kteří ano, se aspoň trochu zalíbí.. napodruhé..
Nezoufej - tohle dílko podle mne není vůbec špatné. Prostě piš, ono se to zlomí...
A dávám ST - pro lepší motivaci ;-)
27.02.2010 20:22:00 | TetaKazi