V novu
jen co láhve vín provedly sčítání lidu
a potichá nostalgie popůlnočních hodin
zabrnkala můrám o znovuzakuklení
na prádelní šňůru
v tklivé moll
zastavěn barikádou svých svršků
do krabic házel vzpomínky s inkoustovým aroma
vstupenky do společných chvil před zraky diváků
a lístek na lásku s omezenou platností
zastavěn barikádou jejích výčitek
odcházel do tmy a zakalené rozhalenky urousaného měsíce
krok po kroku
couval
až do jícnu chodníku
s minulostí o váze několik kil
ocitl se znovu v novu
jelikož její sny
stávaly se pro něj noční můrou
Přečteno 382x
Tipy 26
Poslední tipující: Koskenkorva, HarryHH, Impresse, zenge, ilona, enigman, Bíša, zelená víla, Dota Slunská, Zefi, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)