Poslušná
Anotace: ..o holčině bez názoru.. náznak toho, jak se nejvíc chtěla zavděčit rodině a ve všem vyhovět..
Opětuje
všechna gantlemanská gesta
- je přece slušně vychovaná
Obětuje
své
štěstí,
rozmilá nevěsta,
a v srdci objeví se další rána,
která je stejně všem lhostejná,
tak jako dívka sama.
jako ona...
panna
z porcelánu
- tak křehká -
na zem upadla
a naposledy zamrkala
její
poslušná kukadla..
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, TetaKazi, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)