Nic...
krupěje vody na líci
v srdci touhu
není to voda jsou to slzy
láska se ztratila
všechny to mrzí
a tichý pláč
nikdo neslyší
zoufalé volání
prostoupí peklo
hřející
zůstanou jen ty slzy na líci
ale i ty vítr osuší
až prach se rozlétne
do tichých moruší.
Přečteno 351x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Mbonita, Psavec, modrá..., labuť, Květka Š., CULIKATÁ, WAYWARD, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)