Bez Tebe už to není ono!!!!!!!!
Anotace: Čas neléčí smrt blízkého,alespon pro mě!
Na řasách poslední slzy,
zavřená náhrobní deska.
Neuslyším,tak zase brzy,
zapálená poslední svíčka.
Bez Tebe je život ironie,
v srdcích nezní melodie....
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ
Komentáře (0)