Kamenný anděl
Anotace: výplod z nudy a ze tmy:)
Křídla má kamenná,
ve tváři splín.
Ústa má sevřená
a ruce v klín.
Sedí tam nehnutě,
v očích má žal
a i když jdem na kutě,
sedí tam dál.
Na kvádru z kamene,
obrostlém růží,
s pláštěm u ramene
a s šedou kůží.
Už jednou měl na mále,
tak drží kříž
a od lidí nadále,
jej dělí mříž.
Přečteno 502x
Tipy 20
Poslední tipující: MarťaB, kamínek, Labanda, Čoki, Orange, ilona, René Vulkán, jedam, Psavec, modrá..., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)