Tulák
Klobouk u nohou,
jizvy po těle,
ruce omšelé,
s písní a kytarou.
Zlomený hlas,
ztracené srdce,
už neléčí ani čas,
i voda už chutná trpce.
Tísíc adres,
ani jedna stálá,
Jako sportovec měním dres,
štěstěna se ani neusmála,
Jsem tulák,
bloudící mezi hvězdami,
jsem tulák,
únavou zdoláný.
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (0)