Pýcha
Anotace: Trošku melancholické výplody mé hlavy :D
Jsi zlá
a nic o mě nevíš
jen mě ničíš
a potápíš.
To chceš.
Nezajímá tě
co cítím
šlapeš a víc
dupeš po mě
Pro nic za nic.
Neznám tě
a už tě nenávidím
jsi má touha
po pomstě
Ta trýzeň pouhá!
Jsi kazem
v mém dokonalém světě
jsi příšera
a já červ
co oškube tě!
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Lissa, fuu
Komentáře (2)
Komentujících (1)