.........výhodná cena zájezdů ...
Kdyby dnes z hrobu vstal
Seifert či Šrámků Fráňa
vejral by na Liter
jako má Máňa
vždyť prý teď mezi verši
tě v klidu ubytujou
a po sloce poslední
ze starejch bot tě zujou
a potom za sonetem
zas ňáký klumpy dětem
nejlépe z Číny
po básni prasečiny
a v kapitolách vložky
vázané s novým hřbetem
s humorem Zděndy Trošky
verš..zájezd do Itošky
verš..a krémy na pokožky
verš..plakáty ze sámošky
kdež ..ať mne polkne země
ale serete mě!!!!
Přečteno 320x
Tipy 43
Poslední tipující: Flamy, Houda, Bíša, Zpátky, hašlerka, Myrja, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Mario de Janiero, ziriant, Holis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)