Anotace: ...
povedená...st, jak se říká, na každého se vaří voda a fakt nikomu nic zlého nepřeju
08.03.2010 19:48:00 | zelená víla
rozhozené vlasy na polštáři
v nich kočka spí
to máš za to ty lháři
že nespí s tebou ale s ní
tvé dotyky zebou
podvodníku nevšední
chtěl jsi jinou
a nejen na spaní
zničil jsi velkou lásku
a zanechal spoušť
na jednou čele vrásku
v jednou srdci poušť
teď se bojíš trestu svého
a možná máš i pravdu
myslí na jiného ?
tak to máš za tu zradu
...ta je kouzelná prostě celá..můj šálek kávy...zdravím ST!!!
08.03.2010 09:46:00 | xoxoxo
co chtěl, to má...
nepočítal s důsledky,
teď neví jak dál,
kam stoupne, všude žiletky...
08.03.2010 09:00:00 | nejsembásník
Ach ty city ošemetné, jednou tak, podruhé jináč... jo jo, někdo nemá prostě jasno...
08.03.2010 08:55:00 | NikitaNikaT.