Volba

Volba

Ďáběl se směje,
v kamnech oheň plápolá,
nevím, co se děje,
už mě zpráva zlá volá.

Říká, že si vybrat musím,
musím zvolit mezi dvěmi,
neznám větší utrpení,
mám pocit, že se udusím....

Plné plíce úlevných slov,
snažím se jen zapomenout,
utéct pryč a neznat strach,
to se ale nesmí stát.

To se nikdy nestane,
krb pomalu zhasíná,
smutná zpráva mizí v dáli,
moje duše usíná...
Autor marpesakova, 11.03.2010
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Lioness, ilona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí