JE TO JEN CHVÍLE
Anotace: .........................konec.
+++
Byla chvíle
dlouhá
jen si byla
bez myšlenky hlava visí
o dlaně je podepřená
nečekání
tělo jen tak poposedá
neposeda v hrudi křičí
prostor zmizel
všechno cizí
byla chvíle nocí dlouhá
zkrat a život mizí
chvíle ten den v noci osiřela
tys jen byla
+++
Přečteno 429x
Tipy 45
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Barci, Holis, střelkyně1, zelená víla, NikitaNikaT., maliska, Kars, Psavec, Zasr. romantik, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)