Stírám slzy...
Anotace: další mírně pesimistická, no co se mnou naděláte...
Stírám slzy, co po tváři mi tečou,
proud slz spuštěný tebou
mě ničí a já to nazvládnu,
uvnitř umírám, ne rychle, ale pomalu.
Stírám slzuy tebou zaviněné,
no tak už nelži, neříkej: že ne!
Prý za to já si můžu asama,
pche - prý mám srdce jak ledová dáma.
Prý jsem citlivka - jo to se ke mě hodí,
já ale nejsem ta, co každýmu škudí.
Ty pomluvíš každého, co se špatně podívá,
a vůvec nechápeč proč ti to všichni vytýkaj.
Sic byla jsi mrcha,
ale měla jsem tě ráda,
teď jsi mrtvá,
ale v noci ses mi zdála.
Já viděla, jak ses zabila,
jak ses pořezala a pak skočila.
Proč?!To nikdy nepochopím,
jestli to přežiju - tak se možná vzchopím.
Komentáře (1)
Komentujících (1)