MÁM
Mám svázené ruce
železnou kouli u nohou
mám zlomené srdce
slzy už téci nemohou
Prý má mě rád
a stále to říká
na mě však chlad
z jeho slov dýchá
Tak možná snad
minutu ticha
za lásku dát ?
Budu mlčet třeba rok
bubu hodně tichá
snad nevykopu lásce hrob
____________________________________
Vážně si myslím , že se mi líp dýchá ????????
Přečteno 318x
Tipy 19
Poslední tipující: ilona, harmony, zelená víla, Mbonita, Psavec, Květka Š., enigman, Kars, Skalsky Pavel, modrá..., ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)