Tichá bolest
Z "chci" stalo se "asi bych měl",
nevím, zda lepší by nebylo,
abys zapomněl.
To co nás pojilo,
ztrácí se v hodinách,
umírá pomalu,
v zdlouhavých minutách.
Z radosti stala se povinost nepsaná,
nevím, zda cítíš to?
Jak zájem upadá.
Ztratil se z Tvé strany,
umírá i zde.
Tak nalijme si pravdy,
a trápení odejde.
Však to přebolí.
Přečteno 454x
Tipy 7
Poslední tipující: Monica., Pythonissa__, zelená víla, ilona, enigman, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)