Štěstí
Celý den s náladou tesknou,
drtí mě a svírá,
snad tomu drogy pomůžou,
v kom není už víra.
A na chvíli bude trochu jinak?
Z mého srdce se radost tiše vytratila,
kdo ví kam šla, ale byla tam, byla!
A nic není tak, jak bych si přál,
jak můžu něco změnit,
nejde jít jen dál,
a nepozastavit..
Se nad nesmyslností zbytečnýho bytí,
ten pocit nezmění už ani pití.
Už jsem tu jen z povinnosti,
něměl bych tu takhle být,
žiju z bolesti do lítosti,
neumím už snít...
Všechno na čem mi kdy záleželo,
v trápení se obrátilo,
štěstí mě vždy opustilo,
aspoň chvíli u mě bylo.
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)