Opusť mě
Anotace: ..mb* život má různé stránky..
Vkládáš mi do hlavy
myšlenky.
Můj vlastní náhled
na svět.
Ničíš mé tělo
a zabíjíš
štěstí.
Radost je nesmyslná
halucinace,
a tlusté nohy
realitou.
Hnusné břicho,
obličej bez tváře.
To jsem já.
My.
A Ty
mě nenávidíš.
Přečteno 356x
Tipy 11
Poslední tipující: Oťas, ilona, LucQa, enigman, CULIKATÁ, Petbab, hašlerka, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)