Sonet o temné Duši
Na kostele půlnoc odbíjí
Vylétly noční můry
Zaplašily křídla motýlí
Do jedné Duše nahnaly chmury
Vyděšené oči do tmy třeští
Její touha opadla
Dostala se do neštěstí
Ta Duše peklu propadla
Snad v pekle najde teplé světélko
Snad dostane další čas
Povzbudí to unavenou Duši malinko
Tak pochop to svéhlavá hlavinko
Snad nespálí tě v pekle mráz
Spálí.Tak to je tvůj konec - chudinko
__________________________________
Zemřela láska v nás.
Přečteno 280x
Tipy 21
Poslední tipující: Zasr. romantik, Psavec, harmony, TetaKazi, enigman, labuť, Květka Š., nejsembásník, Mbonita, modrá..., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)