Padlí andělé......
Anotace: Raději ne, nepsát to nikdy, by bylo lépe.......
Přišli jste z nebe dolů
Vy padlí andělé
Možná pro kousek srdečního bolu
Vyvhrli Vás z nebe zpátky na zem
Ať najdete novou lásku v lidském moru
Zlámaná ubohá křídla
Hledajé trapně zase bílou zář
V černém oblaku
Üléháte smutně na polštář
Z bolesti, utrpení a lidských vraků
Lepíte sny trapných lidí
V jejich trapné naivitě
I slunce upadlo z Vás na náledí
A Vaše oči prozradí vše i když se nedozvíte
Že jsou lidé co za Vás rádi krvácí.......
Přečteno 321x
Tipy 19
Poslední tipující: Psavec, enigman, bird225, CULIKATÁ, labuť, zelená víla, Kett, nejsembásník, Raziel PsyDearth Characith, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)