Špatná
Anotace: od špatnýho autora
V zlatavém poli,
zlomený klas,
kdyby směl volit,
vrátil by čas.
V trnový spleti,
voňavý květ,
není ho vidět,
a neprovoní svět.
Ve vlastní duši,
mrazivý chlad,
zacpaný uši,
po smrti hlad.
A láska? Milovat?
Snad přijít o sen,
nebo jen litovat,
každý další den,
nechtěně vzpomínat.
Na něco..na něco..krásného a naplňujícího.
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 666 Idiot MCR, danav, dream in emptiness, Dev_LATea_princess, malá slečna, Sfinx, CULIKATÁ
Komentáře (0)