Jsem stará lampa nad příbojem,
co s matným světlem do mraků
tu čadí, bliká žlutým lojem
ku prospěchu pytláků.
A při sčítání příkoří,
při revizi vzpomínek,
na všelijaké zacházení,
kdy léta chybí pohlazení,
...prosím knot, ať dohoří,
ať zhasí malý plamínek!
***
Tahle část mne bere***
22.03.2010 00:44:00 | ROMAN LOHNERT
st
22.03.2010 00:44:00 | ROMAN LOHNERT