Náš svět je někde ještě v plenkách, bylo zažité že nemůžeme říkat co si myslíme, doba se ale mění ale i tak formulovat slova je dobré tak, abychom svojí myšlenku vyjádřily. Pěkně napsané.
25.04.2010 15:27:00 | carodejka
Nenech se odradit, každá nepříjemná pravda si musí proběhnout všemi fázemi, než bude nakonec přijata. Od zesměšňování, přes ignorování, perzekuci až k jejímu přijetí. Nezlob se na ty, co tě hned nechápou, za svou pravdou si musíš stát :)
19.04.2010 08:20:00 | Canis