Marná touha
Anotace: měla být delší, ale nakonec..
V návalu smutku nevídaném
se v očích lesku zračí
touha volnosti ptačí,
nechtěnost více míti žal,
nehledat pravdu v sobě samém,
okusit z číše zapomnění,
netušit víc co je, co není,
z prostého ve chvíli být král..
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: l'âme, Romana Šamanka Ladyloba, TetaKazi, ilona, bloodysunset, CULIKATÁ
Komentáře (0)