Tritanopie ....
Vlákno žárovky
přerušené přepětím
vlaje bezmocně
v začouzeném vakuu …. ..
jen baňka
zůstává ještě
na chvíli vřelá
než taky ona
definitivně vychladne …
modroslepé oči tápou
v šlépějích vzdechů
potichu vrzly dveře
za zrcadlem …
Je po všem ..
a tma opět vítězí
nad tvými obrysy
před chvílí
tak konkrétními …
*
23.03.2010 17:14:00 | HarryHH