Vzpomínka na Janu
Anotace: Památce kamarádce Janě Poppové
Splnil jsem tvé přání, předal pozdravy
i na vodu jsem květy položil.
V houstnoucí tmě, když rosa začla chladit,
na oheň jsem dřevo přiložil.
Kytaru jsem vzal, pak už do noci zněla píseň,
dneska trochu smutná o tom,
že chlap nesmí slzu uronit i když ví,
jak krutá pravda chutná.
Je mi to líto, že letos poprvé
se kruh okolo ohně nespojí.
Je mi to líto, že jsi to právě ty,
které se přání z minulého léta nesplní.
Jsme tady všichni okolo ohně v letní čas,
jenom té písni, co tu vždycky zněla,
dnes bude chybět jeden hlas.
Miky - Samopše srpen 1995
Komentáře (3)
Komentujících (3)