Anotace: Tato básnička vznikla po jedné tragické události... To co jsem tenkrát cítil nejde vyjádřit nijak, pokusil jsem se to ze sebe dostat alespoň takto, sami můžete posoudit, jak úspěšně.
silný příběh... napadlo mě, jen se smířit s tou skutečností, i když někdo hecuje, nemusí ten druhý poslechnout, vina není jen u tebe.. a žít, on tak žije uvnitř tebe, ve tvých vzpomínkách..
24.03.2010 20:38:00 | zelená víla
Při čtení mě ovanul studený chlad.Žít se musí.Člověk si sám život nedal,tudíš nemá ani právo si ho vzít!!Jelikož by učinil mnohem,mnohem víc lidí nešťastnými,kteří ho mají rádi.Určitě čas přinese určitou úlevu,lásku,nové životy dětí a lepší budoucnost,než je současnost.
24.03.2010 19:35:00 | CULIKATÁ