Přístřeší
Poslední týdny vězněné,
bolesti plné - bezedné.
Utichly pádem konečným,
krvavým zlomem srdečním.
Slova již nejsou pevnou zemí,
lusknutím prstu se všechno mění.
Věty již nejsou otěží,
tak jako náruč přístřeší.
Z kapek se stalo moře - málem,
hlubokým, klidným oceánem.
Ne! Již už není bezpečí,
co poskytlo by přístřeší.
Prostě .. odešels.
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Houda, CULIKATÁ
Komentáře (0)