Ukradená hodina
Anotace: tohle je konec a někdo mi sebere hodinu...
tvoje samolibost
utápěná v chlastu
s umírající láskou
nakousnutým jablkem
ukradená hodina
poslaná autostopem
k smrťáku na dálnici
z milosti dvou gramů
haldy modrejch draků
a otevřených dvěří
šeptají čas smrti
jsou dvě hodiny patnáct
ten čas neexistuje
-navždy jsi skončil
Přečteno 349x
Tipy 24
Poslední tipující: enigman, Eru Alonnar, Markéta Hl., ilona, Holis, Vlk v rouše, slečna.závist, Květka Š., CULIKATÁ, Javavia, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)