Anotace: Úúúúúú - Sypačka...Tady a teď na koleně...Smutná básnička jako vždy psaná v dobré náladě
noooo pane jo! Ty poslední 2řádky-skvělý!!!to skóre není fér-vylepšíme....!
//Joooo ty máš na mysli lajfku z koncertu ve Finsku loni v létě.Tak ta má fakt omezený náklad, stovka spešl vinylů-co se barvy týče-a pak asi 500 jednobarevných. Je to umělecký dílo samo o sobě-obal fakt stojí za pohled:o))a ty texty ve finštině-no krása:o)))
//
03.04.2006 22:29:00 | Navire
Je to zvláštní, moc zajímavé a líbí se mi to.
Narozdíl od pánů žádné rytmické nedokonalosti ani stagnaci neshledávám.
Takže 100(0)
Měj se krásně, zatím pa =o)
17.12.2005 20:11:00 | Ollie
mně ten 12tý taky ani trochu nesedí...ale já jsem tam to "umělé" chtěl nějak vecpat a nenašel jsem zrovna lepší cesty =)
16.12.2005 18:34:00 | Ahimsa
Super mylšenka. Nesedí mi jen 4. a 12. verš. Především rytmika v nich... jinak tleskám!!!
16.12.2005 18:27:00 | Manik