Všechno bude zas dobrý
Anotace: ..., ale jenom pokud tomu ještě věříte
Už víš, že něco není v pořádku.
Odmítáš poslouchat tuhletu pohádku
o tom, že všechno bude zas dobrý.
Na všechny kolem se usmíváš,
problémy zapíráš
a tvrdíš, že všechno bude zas dobrý.
Až vítr zafouká
a tvůj domeček z karet rozbourá,
nikomu netvrď, že všechno bude zas dobrý.
Slzy ti po tváři stečou,
zlý myšlenky neutečou
a ne všechno bude zas dobrý.
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)