XI. (sbírka Temnoty)
Anotace: předposlední dílko sbírky
Sbírka:
Temnoty
Odpusť mi ty chvíle mlčení
Co neřekl jsem - jistě uhodlas
je dvakrát smutné loučení
když láska trvá v nás
Až odpustíš mi - po čase
pak přečti báseň trpkých chvil
že tenkrát v lítém zápase
každý z nás prohrál i zvítězil
"JÁ PÍŠI VÁM CO MOHU VÍC"
jistě znáš ta slova z Oněgina
máš-li naději, já nemám nic
ale šťastná buď, že tvá to není vina
Přečteno 341x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, labuť
Komentáře (0)