Zapovězená láska
Anotace: Láska zřejmě není pro mě. :(
Co je to za lásku jež dobré ve zlé mění
a přináší jen žal a utrpení?
Myslela jsem, že láska duši povznáší
a přitom pouze bolest přináší.
Moje srdce krvácí, duše nevzkvétá,
je snad moje láska špatná či prokletá?
Ďábel mi byl dlužen tenhle krutý cit,
proč vztahuji ruce po tom co nesmím mít?
Však moje hloupé srdce stále nedá si říct,
chci jen to co ostatní a přitom nemám nic.
Mohu pouze snít a cítím se zrazená,
ale možná mi jen láska není souzená.
Přečteno 484x
Tipy 7
Poslední tipující: V.N.Losinský, susana načeva, ilona, E., Sadistic Soul
Komentáře (5)
Komentujících (4)