Anotace: Po velkém rozhodování, kam báseň vlastně zařadit, jsem nakonec zvolila tuto kategorii. Doufám ale, že naděje na konci dílka je citelná a že tudíž nevyzní naprosto tragicky.. :) Dílko staré zhruba tři roky.
"Cíleně prozatím nejspíš ne" je velmi dobrý příklad rozvinuté odpovědi, ze kterého by měla kupříkladu naše češtinářka opravdu velkou radost, nebot nám neustále omílá,že odpovědi "ne.", "Nevim" a "Ano" jsou silně nedostačující:-D.. Fakt dobře si mi podpověděla, ale ráda si přečtu tvojí další báseň,kdyby náhodou:-).
04.04.2010 18:52:00 | Anura
Básně vždy šly tak nějak mimo mě, ani nevím, čím to..Vždy jsem měla raději spíše prózu. Toto je také moje první a poslední báseň.. Tedy alespoň zatím. A jestli se na jejich tvorbu chi více zaměřit? Cíleně prozatím nejspíš ne, možná pokud přijde opět nějaká silně emočně vypjatá situace - jako tomu bylo při vzniku této básně
04.04.2010 18:38:00 | Shagiane
Také jsem tu chvilku,ale zalíbilo se mi zde za krátko,tak doufám,že se Ti tu bude líbit stejně:0)
04.04.2010 00:20:00 | ta.cupka
Ahoj, děkuju za přivítání :) Koukám, že jsi tu taky nová.. Takže vítám též :) Naprosto souhlasím, druhá šance by tu měla být vždy a pro každého (snad jen vrazi a teroristé jsou diskutabilní skupinou). Jen je blbé, když těch šancí dáme hodně, stále nové a nové, a lidé si jich stejně neváží a dělají z nás pak akorát voly..
03.04.2010 15:10:00 | Shagiane