Kapky deště

Kapky deště

Po okne stékají kapky deště,
mnozí se ptají co vic chci ještě
Množství vody, co padá z mraků,
vypadá jak armáda tanků.
Kapky vypadají jak slzy
snad už to skončí, snad už brzy.

Ja snad nikdy nic nového nezažiju,
cítím, že tim množstvím vody se neprobiju
Kalužiny rostou,
všechno je to jen skutečností prostou
Autor Jan Václav Znojemský, 02.04.2010
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, hašlerka, padající do neznáma, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí