Neodcházej
Marně se bráním trhlinám v duši
vždy, když slyším jak bubny v předvečer buší
jak déšť stéká po vyprahlých ústech
beze slov a tónů
prázdných ozvěn do čtyř stěn krychle
odrazy černých růží v kaluži
myslím
svět mi nic nedluží
to já
utrhnout růži života z trnoví
bez výčitek
darovat
tak, že se to nikdo nedoví
vzdát se svých snů i vzpomínek
naděje i touhy
pro tebe, aby jsi měl život víc než jen dlouhý
pro tebe, protože máš právo žít...
přestože osud ti v tom brání
prosím, zůstaň
měj ještě chvíli stání
nechci slyšet tvé pokání
ani, že to tak má být
.......
dlaně potřísněné krví od trnů
slzy štěstí
k zemi dopadají
a povadlá zahrada náhle kvete do krásy
pro tebe, protože mě stačí snít...
.......
a vidět tvůj smích
se správným krokem na rozcestí
životem s láskou, zdravím, štěstím
odolávej
a až přijde chvíle zatmění
přičichni k černé růži z mých snů
do věčných dnů
ti vykvete
za mě...
......
ztracená vzpomínka
krása barev tvého nového začátku žití
mezi nebem a zemí
ve věčném snění
tě budu mít
i když
už
se mi nebude moc chtít
žít
- jako předtím
(a možná už vůbec)
...
plátky z růže
křídla tě odnáší
duhovou branou
radost jde stranou
bolí ta skutečnost
že odcházíš na věčnost
tvůj strom už nesnese plody
zbyl z něj jen pařez nesvobody
svobody tvé andělské duše
a našich nesvobodných vzpomínek
v bolestech všedních dní
......
vracím se
v mezičase
ke kráse žití
které vždy do sítí
splíny si chytí
naše...
naši naději
naše vzpomínky
naše lásky
naše přátele
naše štěstí
naše zdraví
naše...
tebe i mě
nás...
všech...
V rozmanitém světě
podrazů a nespravedlnosti
bolesti a zklamání
odcházím z něj...
už chci jen snít
na andělských perutích padlého anděla za Ráj na Zemi...
.......
> (bohužel) tak NAIVNĚ! <
...
věčně prší...
Přečteno 335x
Tipy 22
Poslední tipující: Lenullinka, Boudicca, Vlk v rouše, strašidýlko-střapatý, labuť, hašlerka, Mbonita, bejbyyyy, Psavec, Larey, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)