Pouhou chvíli
Něžné tóny klavírní,
smutek v srdci nemírní.
Prázdná místa zůstávají,
nocí tichou kolébají.
doby s Tebou minulé..
Loučení je těžkou volbou,
ač chvílí byla jsem jen pouhou,
uměls na mé strunky hrát ..
A já nyní naposledy ..
sbohem své ti musím dát.
Teď už to zvládnu.
Přečteno 275x
Tipy 10
Poslední tipující: genca, Miroslav Možný, zelená víla, CULIKATÁ, Agniezka, blue, Tygropes
Komentáře (3)
Komentujících (2)