Sen
Anotace: ...proč mě zde nechal?
Zdál se mi sen vonící po růži,
Teplý vánek mě hladil po kůži.
Proč laskat jsi mne nemohl ty?
Ležíš jen kousíček ode mne
za sklem z tvrdého kamene
-nerozbitným.
Nedýcháš.
Něhu zahnala smutná zlost
Proč mě zde nechal? Samotou, bez sebe
Měli jsme odletět spolu, oba do nebe.
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Labanda, Básničkáříček
Komentáře (1)
Komentujících (1)