Vrah světla
Anotace: když radost nahradí smutek a zklamání
Sbírka:
Nová dějství
Najednou k nebi letí
Šípů ostří
Najednou k zemi padá
Tělo anděla
Pírka na zem padají
Lidé se sbíhají
Najednou k zemi padá
Tělo anděla
Duše jeho patří do světla
Božskému, ne světa
Spravedlnost, zhosti se vraha
Pláč. Marná snaha
Pro ležící
tělo anděla
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, malá slečna, Agniezka
Komentáře (0)