Tvář jedné dívky z literu
Anotace: ..................
Vidím tvou tvář
tu nádhernou tvář
kterou jsem chtěl líbat
ale je to jen maska
hráčky čtyř barev
čtyř karet
pokerová víla
jsi jen medúza
která mění srdce na kámen
nenávist mám proti tobě
zavřené v srdci
v sobě ukrývám berserka
doufám, že jednou
padne kosa na kámen
a změníš se…
tak jak se mění pole venku
ať tě opustí zima
ať znova rozkvete
ve tvé duši
pampeliškové pole…
teď je to pro mě
jen válečné pole
rozorané dopadajícími bombami
tvých básní
jediné v co věřím nyní
je v konec té naší malé války...
Přečteno 402x
Tipy 44
Poslední tipující: vílí křídla.., dream in emptiness, ilona, Stoneman, malá slečna, lucajda89, stmivani.na.lepsi.casy, E.deN, Boudicca, Princezna.Smutněnka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)