Píšeš málo, ale dobře. A to je lepší než kdyby to bylo naopak! :o))
10.05.2010 22:59:00 | Zasr. romantik
Nebudu lhát, když napíšu, že je božská :-) Někdy se zdá, že máš boha/poloboha přímo před sebou a než si to uvědomíš - tak tě opustí. Asi si jich máš prostě jen vážit a nezjišťovat blíž, co doopravdy jsou.
08.04.2010 16:14:00 | Chancer