Danajský dar
Mám v rukách vzácný dar
a nevím, co s ním.
Sám Ďábel mi ho dal,
prý přivede mě ke štěstí.
Mám v rukou tmavou krabičku.
Povídal mi Ďábel:
Otetvři ji trošičku.
Vše vypadne na Zem.
Otevřela jsem tajemnou schránku
a vystavila jsem svou tvář
studenému,šedivému vánku.
V dálce zaburácel hrom, oblohu proťal blesk.
Mně pohltila temná zář
a má Duše temná, sama odlétla do nebes.
Přečteno 323x
Tipy 18
Poslední tipující: padající do neznáma, nejsembásník, CORONATION, Zasr. romantik, Psavec, Květka Š., Boudicca, modrá..., Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)