Nevidíš mě
Anotace: A už asi neuvidíš?
Prokousávám se
hořkým koláčem
do kterýho někdo
přidal příliš slaných slz
Svítí slunce
ptáci zpívají
a já se choulím
sama
protože je mi hrozná zima
Lidi se smějou
a já taky,
ale někdo ve mně pláče
ale toho nikdo nevidí
Nerozumim ti
a ty nechceš rozumnět mě
Protože jsi moc jiný, moc jinde, moc jinak
Kde jsou ty doby, kdy jsem si zakryla oči a byla jsem neviditelná?
Přečteno 391x
Tipy 16
Poslední tipující: A. V. Nýmand, malá slečna, Fenceless, 4LJFilip, Strixa, L. Šebestián Borský, lexus, Patrik Mališ, Házté, UCET KE ZRUSENI, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)