.............

.............

Ve větru ztracená naděje a víra
kterou už žádná dlaň nesesbírá

ostré střepy ledových ker
a prázdné oči bez jisker

do ztracena hledí

po zešedlých stěnách
procházkou v pavučinách
marně naslouchám

ztraceným slibům
a písni
jež zněla kdykoliv
když
byl člověk v tísni

tanec ve svědomí
stíny pod lampou
otisk po obraze
zachyceného štěstí

ztratil se v čase

kdesi
na předměstí...

.........

kde na minulost se zapomíná
a tulipány na kamenech kvetou

někde

kde žít se dá

s jednou větou

s jedním pohledem

s jednou písní

..........

v objetí milovaného člověka...

(vítr utichá......)
Autor padající do neznáma, 08.04.2010
Přečteno 277x
Tipy 15
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, danav, Petbab, labuť, Flamy, Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc krásná báseň!

09.04.2010 09:08:00 | CULIKATÁ

líbí

sluneční vítr nepřestane

09.04.2010 04:50:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel