Sonet o Malé Duši
Malá tenmná Duše
truchlí a pláče.
Ztratila se přece,
přes kamení a bahno skáče.
Malá tenmná Duše
bloudí a cestu hledá.
Naději má ještě,
jenže sílu už nemá.
Tak zastaví se uprostřed hor,
vidí vrcholy plné sněhu
a dlouhé cesty bez závor.
Vydá se tedy ta Malá Dušička
po cestě, hledat něhu
a najde malého Andělíčka
................................
na druhém břehu
Přečteno 344x
Tipy 22
Poslední tipující: Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, modrá..., Mbonita, labuť, Zasr. romantik, padající do neznáma, Hazentla, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)