Zatoulaná saň
Zatoulala se laň.
Zatoulala se v temném lese.
Myslivec míří naň,
strachy se celá třese.
Nestřílej prosím,
pane můj,
jiným sice smůlu nosím,
ale tobě se sladce odměním.
Uvěřil hloupoučký mysliveček
a chtěl se nechat laní odměnit
hlasitě volal a hnal se do větviček.
Kde jeho srdce dotlouklo, jeho mladý hlásek zmlk.
V tichém hvozdu našel klid.
Ta laň byla totiž vlk ...
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: Javavia, bobi bobie, CORONATION, nejsembásník, Psavec, Zasr. romantik, CULIKATÁ, Meriel
Komentáře (4)
Komentujících (4)