PODIVNÉ PŘÁNÍ
Anotace: Někdy nepotěší ani hvězdy
Oprátka na krku visí
Padá hvězda
Přeješ si
Aby ten kalich
Ve kterém slza se slzou
Tvoří moře
Nepřetekl
Však mračna na nebi
Bouři rozpoutaly
Zloby a nenávisti
Židle padá
Provaz se napne
I přes
Tuny spadlých hvězd
Přečteno 343x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeníček., TetaKazi, CULIKATÁ, Giginka, Okřídlená Lištička
Komentáře (2)
Komentujících (2)