Snad(né)..?
Anotace: ..byla sem na procházce, pršelo..
Mlhavá představa
tvých krásných očí
přesmutná.....krajina
a zrovna prší..
Už sotva vnímám
jak mě kapky hladí,
chci tolik promluvit..
však hlas mě zradí..
U úst se objeví
jen oblak páry
- to strach mě objímá
tupými spáry.
Mé tělo na troud
už spálil mráz
a vzpomínky?
ty snad zmrazí čas..
Komentáře (0)